Felicia



Tänkte berätta lite om mitt samarbete med Felicia som jag har, hur jag hittade det och varför jag ville samarbeta med just hon!

Allt startade med att jag låg vaken och inte kunde sova så jag tog och klickade runt på olika Facebook sidor och hittade då in på Pircing By Felicia, jag blev intresserad väldigt fort och började klicka runt på FBsidan där jag hittade en massa snygga navelpiercingar till riktigt bra priser, hittade även andra piercingar och smycken, även annat roligt som fanns där, jag bestlöt mej för att kontakta Felicia och berätta lite om min blogg och även att jag ville beställa från hon, vi beslutade då att prova ett samarbete!
Eftersom att det första samarbetet gick bra föross båda valde vi att fortsätta och hålla kontakt och samarbeta lite nu och då med varandra.

Efter att ha köpt och provat pircingar och lip tattoos bland annat från hon så kan jag bara säga att jag rekomenderar Felica till alla som har hål någonstans, eller letar snygga smycken eller vill ha coola läppar till festen.
Sakerna hon säljer har BRA kvalite och allt är ritkigt snyggt, blandade stilar så det finns något för ALLA, ovanliga pircingsmycken och smycken som jag aldrig sätt förr som du nog blit ganska ensam om att bära.

Hon har nu bytt sida till https://www.facebook.com/PiercingByFelicia och hela tiden kollar hon efter nya spännande saker att sälja, jag brukar sitta och prata lite med Felicia jag va lite hjälp när hon funderade på att börja sälja Lip tattoos bland annat.

Jag har bloggat om Felicias pircingar förr och kommer göra det väldigt många fler gåner för jag tycker verkligen att alla borde kolla in hos hon, bra priser, BRA kvalite och en helt underbar säljare, kan inte bli bättre än så om man frågar mej!

Så klicka in på https://www.facebook.com/PiercingByFelicia och gilla sidan där hon säljer allt!
Skadar ju inte att gilla ;)






Här är ett av navelsmyckerna jag har som kommer från https://www.facebook.com/PiercingByFelicia
Skit coolt, kommer komma en bild när jag har på mej det också, men just nu är min självutlösare till kameran borta så tyvärr får ni vänta en stund med bilder!
 
Lite smått och gott som felicia säljer!





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfekt dag!!

Haft en riktigt bra dag idag, började med "prova på dag" på halkbanan så åkte dit för att testa lite, innan jag ska göra den på riktigt, inte många dagar kvar om jag säger så.
riktigt roligt va det min bror filma lite så ska lägga upp det på bloggen i morgon blev även filmad av svt så även det kommer upp på bloggen i morgon :)

Sen åkte vi till min morbror i stugan och käka gomidda och bara hade det trevligt.
Nu är jag hem igen efter en lång dag och trött som bara den, blir sängen tidigt ikväll.
Jag har försökt att blogga under dagen men har inte funnits nå internet därför det fått vänta tills nu!
Och förlåt men kunde inte publicera inlägget på datorn så fick skriva om allt och mobilblogg ist :)

Ny smak

Jag bara älskar ben & jerry glasserna, och när jag unnar mej en ben & jerry brukar jag köpa en ny smak för att prova så många som möjligt, vill ha en med saltlakrits smak tack :D
Den va ganska god, typ 2 av 5 möjliga!
Jag måste faktiskt dissa dom "nya"  "core"glassarna, inte riktigt fastnat för någon av dom smakerna för ofta smakar den där saken i mitten konsitigt bara samma i karamel sutra!
Stor diss till det och kommer inte köpa npgn fler Core glass i alla fall!!

haha och ja mitt shopping humör va på topp igår när jag följde mamma på stan så jag lovade att INTE handla nått men kom i alla fall hem med tre par trosor, ett par leggings och ett par solglasögon, hm... haha
 

Shopping beroende?

Börjar inse att jag hanlar för mycke när jag kollar i min blogg x)
Större delen av mina inlägg handlar om shopping, men i alla fall idag fick jag hem en concealer trefärgad palett.
Två nagerlack från ica Maxi för 10kr styck och ett läppstift också det från Ica Maxi för 10kr
hittade det idag när jag skulle köpa hårfärg, och passade på att köpa det. läppstiftet är ljusare i verkligheten.

men nu sitter jag i alla fall och färgar håret mörkbrunt igen, riktigt skönt att få det gjort, har gått runt och tänkt på det jätte länge nu men aldrig tagit tag i det!
 

Bubbleroom



Beställt hem det ovanför på bilden på rean från http://bubbleroom.se/
även lite till som inte finns på bilden
Har faktiskt aldrig beställt där ifrån tidigare men igår kväll så hade dom ett riktigt bra erbjudande, tyvärr vare väldigt många mer än bara jag som såg det och sida funkade inte för mej så jag hann aldrig utnyttja erbjudandet då det va så mycke problem med sidan, då det var så många som försökte beställa, så mejlade till http://bubbleroom.se/ och fick svaret att som fixade så jag fick utnyttja erbjudande idag eftersom att det inte funkade igår, blev helt överlycklig.
och jag som behövde nya kläder så blev detta perfekt för mej, har rensat ut massa kläder som jag tänkte lägga upp i en liten bloppis här på bloggen senare :)

Så jag rekomenderar verkligen http://bubbleroom.se/ riktigt trevlig support, snygga kläder och bra priser, fattar inte varför jag inte beställt där ifrån tidigare :S
lär nog bli där ifrån jag beställer ifrån i framtiden!!

Stor shopping... Eller?

Följde med mamma ut en sväng och handlade mat och va på några fler ställen, hittade två "sminklådor" som det var halva priset på, en fylld med 5par lösögonfransar + lim och en fylld med lite roligt smink i, så kostade dom 34 kr styck, vilket alltså bled 68kr för båda två, helt okej tycker jag!

så ja allt detta fick jag för 68kr ;)

planerar!

Idag har jag bara tagit det lugnt, eller ja mer eller mindre, vart helt slut efter tågresan igår, fattar inte hur man kan bli så trött av att bara åka tåg?

Idag tog jag och gick ner till gymmet och sprang på löpbandet, sen har jag packat upp, och planerat en masas nytt som ska hända, börjat koda på bloggens nysa utseende men inget som visas än ;)
Har även suttit med skatteverket i telen i 1-2timmar för att prata om företagande osv..

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa ner med aniktsmask i ett skumbad, måla tånaglarna och bara ta det lugnt.
hoppas ni får det lika bra som mej ikväll!



(ja kan inte ladda upp bilder igen, fattar inte vad felet är, har dock mejlat till blogg.se och kommenterat att jag ofta har problem med det, så blir intressant att se v ad jag får för svar.)
bjuder därför på en gammal bild

De som fick följa med mej

Hemma nu och har fått i mej lite mat, fy va skönt!!
Borta bra men hemma bäst, eller hur? ;)

Detta fick följa med mej hem från nyköping och norrköping!
Även lite godis till kaninen, en leksak till katten, lite underkläder och en sak till pojkvännen från dressmann fick följa med hem, men inget jag tar tid och fotar, sen har jag ju sagt att jag inte ska visa vad jag har för underkläder här i bloggen och det till min pojkvän kan jag ju inte visa i fall han får för sej att kolla in på bloggen ;)
Blev så glad va på min favorit affär som tyvärr inte finns här där jag bor New Yorker, fy vad jag älskar den affären, kan gå runt där flera timmar, och jag kan aldrig gå där ifrån utan att handlar nått, billigt och riktigt fina saker!

Det va ett under att jag fick med allt hem. väskan va redan full när jag åkte ner!
Jag är trött och ritkigt less så tog ingen tid att redigera bilderna eller nått, det får ni stå ut med!
färgerna stämmer ju inte till 100% men det får ni leva med ;)
coconut shower cream från the body shop
fick även den röda necessären som en liten medlemsgåva!

4 små speglar från tiger

Liten sneak peek på ena bhn som jag köpte ;)
Den är från H&M
Jätte söt topp från min favorit affär New yorker

En lika topp som den ovanför, från New Yorker


Militärgrönd baslinne från favoriten New Yorker

Skjorta från gina, Close up bilden visar den rätta färgen på skjortan, bilden ovan blev lite för ljus och inte alls samma färg som skjortan är i verkligheten.

 
Jätte snygg skorta från JC
 
 

Mot tåget!!

Mot Östersund nu då, hade dock gärna stannat här några dagar till, menmen!
Lär ju inte dröja länge tills jag är här nere igen.
11 går tåget och så är det byte i Sthlm, får lite mer än en timme på mej i Sthlm innan jag ska åka vidare.
Ska ändå bli skönt att få komma hem och träffa pojkvännen, sova i sin egna säng och pussa på min lilla hårboll (kaninen)

Bjuder på en bild från igår, va lite trött efter en lång runda på stan!!

Shopping, shopping, shopping

Åkte till Norrköping idag på en shopping runda till, fick med mej en del, visar allt jag köpt när jag kommer hem till Jämtland i morgon.
Har lite mer än en timme på mej i Sthlm med innan jag ska på nästa tåg mot Östersund!

Nyköping

Kom fram igår runt 4 i NYKÖPING ;)
Min bror bor där så åkte ner för att umgås lite med han och hanns flickvän, dom stod och vänta på stationen när mitt tåg kom in så åkte vi och käka tacobuffe och sen hem och käka godis i soffan, va helt slut och somna tidigt!
Idag blev det lite shopping och kolla runt lite här i Nyköping, mysigt!

Ni får stå ut med lite mobilbilder nu när jag är här nere!

MOT ........

Väskorna är packade och nu sitter jag på tåget mot .......
Haha är lite elak ;) nå får veta när jag är framme!
Två tågbyten innan jag är framme!

Har även bestämt att jag bloggar kvar på blogg.se
Kollade runt men hittade inget så blir kvar, när jag kommer hem så får bloggen helt nytt utseende och redan nu idag startar bloggen upp med bra uppdatering igen!

Nått nytt

 
Börjar bli lite less på att mest allting krånglar på blogg.se, ena skunden kan du inte ladda upp bilder, andra sekunden kommer den där kon upp och då funkar inget, eller så kan du inte se statestiken, eller ändra kodningen på bloggen, blir galen, speciellt den här veckan har inget funkat för mej!

Funderingar på att börja blogga någon annan stans, men får se hur det blir med det, har i alla fall gjort klart en header jag tänkte ha eftersom att jag haft samma så länge nu, dock kan jag inte lägga upp den då jag inte kan ändra kodningen på bloggen, otippat......

Har idag suttit och fixat på en ny sak jag har på g, lite utanför bloggen, förhoppningsvis kommer det bli riktigt bra, säger inte mer än ;)

Kan fortfarande inte ladda upp bilder, så bjuder på en till bild jag redan haft i bloggen...
 
 
 

Nytt år..

 
Som vanligt kom jag inte ihåg kameran på nyår, dock inget som förvänar mej alls!
Hade ett riktigt bra nyår i vemdalen och den 1 januari började bra, åkte in till stan med pojkvännen och hans far och käkade midda ute på 3rum, sedan blev det skyfall på bio.

har även vart duktig nog och vänt på dygnet, inte vaknat tidigare än 2 någon dag den här veckan, känns ju bra...
Får försöka vända tillbaka det i helgen om jag inte ska göra nått galet eller nått helt meningslöst!

Funkade inte att ladda uoo en ny bild så fick bli en bild från tidigaree inlägg i bloggen



 


 
 

Jultävling AVGJORD!!

Vinnaren av jultävlingen blev http://mariapalm.blogg.se/ så STORT grattis till hon!
fick jätte många fina bidrag till tävlingen men tyvärr kan bara en vinna, men glöm inte att det kommer nya tävlingar till bloggen lite nu och då!
här är det vinnande bidraget!

Ny tävling planeras redan så håll koll ;)
bloglovin mliejohansson
Ni kan nå mej på [email protected]
RSS 2.0