TÄVLING, tagelarmband

AVSLUTAD 
 
 
 
 
Nu va det länge sen jag hade en tävling om tagelarmband, har även fått lite förfrågningar på när nästa tävling kommer upp, så jag bestämde mej för att lägga upp den nu.
Denna gång blir tävlingen lite udda.
 
OBS DET STÅR FEL DATUM PÅ BILDEN, TÄVLINGEN AVSLUTAS 10/8
 
 
En vinnare vinner ett armband med tagel från egen häst(ar)
Vid ett deltagar antal över 100 så blir det två vinnare!
OBS DET STÅR FEL DATUM PÅ BILDEN, TÄVLINGEN AVSLUTAS 10/8

Det finns EN regel:
för att delta MÅSTE du ha egen häst eller en häst som du har 100% TILLSTÅND att ta tagel ifrån.
 
För att delta:
Kommentera att du är med i inläggat, glöm INTE skriva din epost, du måste inte ha blogg för att delta.
Skriv en förklaring på hur ditt "dröm tagelarmband" ser ut, du får komma på egna ider och du får skriva EXAKT hur du vill ha ditt armband, det finns inga gränser, den bästa iden vinner sitt dröm armband.
 
Du får jätte gärna tipsa om tävlingen på din blogg eller DW eller länka den på FB eller bara tips dina vänner om den, ni får även jätte gärna andvända bilden ovanför när ni tipsar om den, kan du inte kopiera den så mejla mliejohansson@hotmail.se så skickar jag den, ju fler som är med ju roligare är det och ju större chans blir det att jag höjer vinsten till två armband.
 
OBS DET STÅR FEL DATUM PÅ BILDEN, TÄVLINGEN AVSLUTAS 10/8
 
vid frågor mejla mliejohansson@hotmail.se

ENDAST KOMMENTARER OM TÄVLINGEN I DETT INLÄGG ALLA ANDRA KOMMENTARER TAS GÄRNA EMOT I INLÄGG UNDER DETTA

Sthlm?

Jag tog så extremt lite bilder när jag var nere i sthlm, tänkte nog inte på det så mycket men ska försöka bli bättre på det, för jag är verkligen värdelös på det där..
Va i alla fall på grönalund två dagar och sen va jag mest ute och träffade komisar, for aldrig på nån shoppingrunda heller för den delen, men jag planerar att åka ner snart igen så.
När jag kom hem hade jag även fått två paket att hämta ut, visar senare i bloggen vad det var, men kan bara säga att jag blev för en sekund typ världens gladaste tjej hahah.
 
kul att det tog mej två dagar att publicera det här inlägget på grund av den där jäkla kon hahah x)

sthlm - ösd

 
sitter på tåget på väg hem igen nu, skönt att komma hem efter en vecka i sthlm, har inte haft nått internet på hela veckan så har inte kunnat blogga och som vanligt funkar inte appen så kunde inte blogga via mobilen hlr..
Menmen nu har jag massa bilder att visa och en massa roligt att berätta som har hänt, och som lovat är en tävling på G.
 
Kom på att jag även glömt att berätta här i bloggen att jag piercat mej.
 
 
 
 
Bjuder på två halvkassa bilder bara för att göra inlägget lite roligare än bara massa text!

Måste även passa på att säga att det är så extremt roligt att se att så många fortfarande besöker och läser min blogg även fast jag har vart dålig på att uppdatera, men nu blir det ändringar på det!

Frukost på sängen

Gjorde med själv lite frukost på sängen idag fick även lite mys sällspak av en mys kisse, men nu ska jag packa och börja fixa för snart åker jag iväg till svenstavik och på måndag åker jag till sthlm för att träffa min faster och min kusin som jag inte träffat på nått år!
Kommer uppdatera så mycket jag kan, minst en gång om dagen!

Ikea

 
Va på ike för nån dag sen, tog även en runda på stan, och jysk eller vad det nu heter :S
Lägger upp lite påbilder på några av sakerna osm fick följa med mej hem, orkade inte fota allt eftersom att betteriet på kameran dog.
Passade på att köpa en och annan pressent med så laddade inte upp alla bilder därför, bara nårga av dom.
orkade inte heller fixa bilderna eller nått eftersom att jag fixat massa inför nästa tävling och så, hoppas det duger i alla fall ;)
 

hmm

så här gar det sätt ut de senaste dagarna när jag försökt uppdaterat :S
därför det inte blivit nån uppdatering på några dagar, men nu verkar det som om att det har löst sej så nu har jag en hel del på lager, en ny tagelarmbands tävling närmar sej ;)
 

Trav

Har vart på trav söndag och onsdag i hotning, så bilder från det kommer upp så snart som möjlitg, även ridit tamila en hel del  och haft en massa saker att göra därför bloggen vart ouppdaterad, jag måste bli bättre på det där med tidsinställda inlägg osv, haha...
här kommer lite bilder på mej och tamila som mamma fotade sist, om allt funar så kommer det även upp en liten film på mej och tamila senare. :)


 
 
 
 
 
bloglovin mliejohansson
Ni kan nå mej på mliejohansson@hotmail.se
RSS 2.0