...

Nu kan jag andvända min iphone, känns så extremt skönt måste jag säga, satt igår och tänkte skriva ett inlägg iva appen men glömde helt bort det efter att ha hittat 100 andra roliga appar, lär bli så i början haha..

Men i alla fall så tänkte jag tipsa om en liten rolig tävling som min vän Felicia har, har tipsat om hennes FB sida innan, hon som säljer lip tattoos och piercingar/smycken.
Nu har hon dragit igång en liten tävling där du som tjej kan vinna 5 lip tattoos och du som kille nått annat kul ni får diskutera ihop med felicia

Hennes FB sida är ganska tom, utan header och så, själv har hon noll ider på en header så nu överlåter hon det till er, hon vill att ni ska slänga ihop en skiss på hur en bra header till hennes FB sida (där hon säljer piecingar) kan se ut, du behöver INTE vara duktig på att skissa/rita på papper eller i photoshop eller vad du nu väljer, deu behöver bara ha en riktigt bra ide och föröska på bästa sätt få ner det på en skiss.
Du ska alltså endast göra en skiss.
Låter detta roligt?
klicka då in här https://www.facebook.com/#!/groups/347674881985941/?fref=ts  och rulla ner till tävlings inlägget ;)

                                          

Rosa, Rosa, Rosa och lite mer ROSA

 
 
 
Jag kollade runt på internet och kom in på den här sidan http://www.pinkoholic.se/ och blev helt kär i allt fint dom hade, och jag älskar ju rosa så extremy mycket, hela mitt rum är rosa, väggarna, sängen, ja det mesta jag äger är rosa!!
hade jag haft pengar hade jag klickat hem typ ALLT på den sidan haha!
Tycker alla borde klicka in där och kolla där. http://www.pinkoholic.se/

Nytt

Fick hem denna idag, så extremt snygg, fick den av mamma och blev så extremt glad då jag kollat på denna väldigt länge nu!!
Den är ju så extremt snygg.

 
 
Har fortfarande problem att infoga bilder i mina inlägg och det blir jätte konstigt och tar väldigt lång tid för att få det att funka..
 

jaha..

Hänt lite saker i mitt privatliv som gör att jag inte als haft lust, tid eller ork att blogga, men nu känns det bättre igen!

Fick hem min nya mobil i fredags dock visade det sej att det hade blivit nå fel så hade fått hem en mobil som var låst till tre men jag köpte en som skulle vara låst till teli/halebop, nu är allt löst men måste dock vänta i 2veckor innan jag får koden så jag kan låsa upp mobilen, menmen jag är bara glad att jag har en ny mobil snart då.
 
Kan inte ladda upp bilder i mina inlägg, vet inet vad felet är men så fort jag försöker så blir dom jätte breda sen så försvinner dom, så det här fick bli ett riktigt tråkigt inlägg utan bilder X)

planerar..

Sitter och planerar en ny tävling som snart ska upp,  sen funderar jag om jag ska göra nån typ av julkalender, ska kolla lite mer på det till veckan!
Även suttit och planerat bloggens nya utseende, kommer nog bli bra, så hur många bloggare som gör om sina bloggar nu haha.
Har även köpt en ny mobil i dag som lär komma senast fredag och har jag otur måndag nästa vecka, så då kan jag mobilblogga när jag inte är hemma och har tillgång till dator så slipper bloggen vara inaktiv!

Bjuder även på nån cambild jag fick för mej att ta innan jag skulle sova igår haha, så nu får även de som frågat efter en osminkad bild som dom ville!
Och ja dom är jätte dålig kvalite och allt sånt men det är ju cambilder så
  

vad ska man ha för rubrik?

har inte bloggat gå grund av att jag inte haft ork till det då jag haft riktigt ont i ryggen, känns bättre nu men inte helt bra, går i alla fall utan kryckor nu vilket känns skit bra!

Åkte med pojkvännen till svenstavik och hälsa på hans föräldrar, blir kvar här hela helgen och träffar lite vänner, bjuder på några bilder från fredagen, har inte så mycke mer att blogga om just nu
 
 

Korv med mos?

 
Tandläkarn idag, säger bara en sak FYFAN..
Hatar verkligen tandläkarn och på nått sätt går jag alltid där ifrån med blod fulla käften, skit mysigt..
Menmen.. frågade igår vad kristoffer ville ha för mat i morgon och han valde varmkorv med mos, seriös?
kunde mna välja nått sämre..
Känner att jag har en riktigt bra dag idag och är på riktigt bra humör, eller?

har suttit och klickat hem lite onödigt bara för att pigga upp mej själv nu när jag mest ligger hemma och har massa ont och tittar ut i det ritkigt kalla, mörka och tråkiga vädret!
Inte bra, inte bra, skulle behöva lägga pengarna på annat än det just nu, menmen allt för att bli lite glad!

Har seriöst inget intressant eller roltigt att blogga om just nu, det händer ingenting jag har har inte ork till att lägga ner tid och anstränga med att skriva, dock börjar jag må bättre, ha mindre ont och har lite mer ork, så det känns ju bra i alla fall :)

Bjuder på en mysig bild jag fotade förra året så inlägget inte ska bli så tråkigt!
Fredagsmys

bloggede inte igår eller idag på grund av att jag hamna på akuten igår kväll på grund av min rygg + mitt ben, hade så ont att jag inte kunda gå, tänker inte gå in på det så mycket just nu, kanske gör det senare när jag har ork och tid och då blir det nog mest troligtvis ett videoinlägg, om jag nu kan ta mej modet att göra ett och ladda upp x)

hoppas ni förstår varför jag inte bloggat!
så här såg mitt fredags mys ut...
 
 
 
Glöm inte ge förslag på priser till bloggtävlingar, mycke roligare att tävla ut nått som ni verkligen vill vinna!
Scrolla bara ner ett inlägg så hittar du det där, och förslå så många priser du vill, som just du skulle vilja vinna :)

vad vill du vinna?

 
Om du skulle själv få välja vad du vill vinna i en bloggtävling, vad skulle det då vara?
nu har du chansen att få din "röst" hörd kommentera nedan vad just DU skulle vara det perfekt priset i en bloggtävling, det kan vara vad som helst, finns inga gränser, eller ja du behöver ju inte skriva en elefant osv det ska vara nått rimligt, ovanför har jag tagit några exempel bara för att få igång tankarna och ideerna på vad du vill vinna.

Självklart behöver det inte vara nått av de sakerna som finns på bilden ovanför det kan vara precis vad som helst som DU vill vinna.
Har du tur kommer jag kanska tävla ut PRECIS just det du vill

fick frågan att om killar får kommentera ett förslag om vinster, Självklart, varför skulle du inte få det? :)

Har tidigare tävlat ut, tagelarmband, smycken. parfymer, tandblekning och säkert nått mer jag inte kommer på nu :)

myskläder hela dan!

 
Tänkte lägga upp min första outfit bild på bloggen idag men insåg sen att jag faktiskt inte hade nått alls planerat idag så tog en mysdag hemma bara, så gått runt osminkad i "mjukis" kläder hela dan, vilket kanske inte alls är så roligt att kolla på...

Så passar på att visa lite saker jag fick med mej hem igår när jag och mamma tog en snabb runda på stan.

leggingsarna har jag beställt från internet, dock stämde inte alls färgerna med de leggnignsarna som visades på sidan, så fick mejla dom, får se hur jag löser detta om jag bbehåller dom i alla fall eller om jag ska skicka tillbaka dom. 
 
bloglovin mliejohansson
Ni kan nå mej på mliejohansson@hotmail.se
RSS 2.0