Shopping


Det här va det jag fick med mej hem ifrån sundsvall när vi va där nere.
 
 
Hår snodd från H&M,  Hair Donut från H&M
Ögonskugga, Sminkborste, Eyeliner från H&M
Läppstift från Make up Store
 
Vita fjäder örhängen, fjäder halsband, ring från SIX
Svart fjäder örhänge från Ur och Penn
Halsband + örhängen från Ur och Penn

poncho från Rut m.f.l

Kjol från H&M
 
 
 
 

Sundsvall

Vart i sundsvall några dagar, shoppat lite och gått på trav, inte helt fel.
Kommer lite bilder senare idag på det jag köpte och lite annat skoj

Hade tyvärr inge internet där nere så kunde inte blogga.
 
Bjuder på en bild från förra gången jag var i sundsvall bara för att det ska bli lite roligare ;)

VINNAREN

Ja inte en dag försent haha ;)
Det va svårt att välja vilken som skulle vinna för alla tävlande hade så bra ideer om sina drömarmband, men här har vi nu en vinnare STORT grattis till http://thedistance.blogg.se/ som vann och kommer få sitt drömarmband, såhär beskrev hon sitt armband.

Jag är med! Mitt dröm tagelarmband... Då min underbara häst, Dampen börjar bli till åren hade det inte varit mer än fantastiskt att få chansen till ett sådant armband. Armbandet skulle symbolisera honom och på minna mig om vilken fantastisk häst han varit och hur nära han står mig i min själ. Armbandet skulle vara flätat tillsammans med ljus grön band, då det gröna symboliserar frihet för oss. Som en grön äng till exempel! Sedan i knäppet hade det alltid varit lite fint med ett litet hjärta hängandes, som hade kunnat symbolisera kärleken till honom som jag har!

Till alla andra som var med och tävlade så har ni självklart fått en överaskning eftersom jag lovade det, då jag blev så långsam att avlsuta tävlingen.
Håll koll i bloggen efter fler tävlingar.

Lycklig

För ett ta gsen berättade jag här på bloggen att jag hade fått hem nått riktigt nice, nämligen den där bikinin jag kollat på väldigt länge och två tåringar, det har vart så extremt dåligt väder så har inte kunnat andvända den mer än två gånger.
Lyckades inte heller få nån direkt bra bild men jag bjuder på en av dom jag tog.
 
 
 
Bikinin och tåringarna är ifrån http://www.happitjoppin.com/ har bloggat om dom innan och kan bara säga att jag älskar den sidan, kan verkligen rekomendera den, dom har väldigt mycke fint till ett bra pris, hur bra kan det bli?
För att komma till produkterna så klickarna ni bara på bilderna, ska försöka få till en lite bättre bild på bikinin sen, ingen mobilbild.

Förlåt..

Jag har vart jätte sjuk, bara legat och tyckt synd om mej själv nu i flera dagar, därför jag inte bloggat och inte heller skrivit ut vem som vann tävlingen.
Vinnaren kommer presenteras i morgon + att jag har en liten överaskning till alla som deltog bara för att det blivit försenat, så det blir nog bra i alla fall.

Delar med mej av lite bilder från den här veckan jag hittade på mobilen.
Blev ju fin väder nu i veckan så va tvungen att försöka va ute lite även fast jag va sjuk, även tröst ätit en hel del glass och en massa annat gott ;)


blåbär

Va ut och plocka blåbär med mamma idag, ritkigt mysigt och ganska bra väder.
Blir nog ut och göra om det igen nästa vecka.

Måste säga att det är så sjukt tråkigt att skriva och uppdatera bloggen när ni inte kommenterar nått alls nästan.
Menmen ni får bli lite bättre på det, bjuder på tre bilder från idag, dock oredigerade mobilbilder men dom får faktiskt duga för den här gången :)
 
 
 
 
 
 
 

Mitt liv

Det har hänt väldigt mycke på kort tid i mitt liv just nu som gjort att jag inte orkat eller kunnat blogga, därför jag uppdaterat kanske en gång i veckan ibland 2-3 gånger, har trott att allt ordnat upp sej men då kommer det nått nytt, men nu ser det ut som att allt fixat sej på riktigt den här gången nu kan det inte hända så mycket mer om man säger så, så nu börjar jag blogga på allvar, minst 1gång om dagen ska jag uppdatera!
Det som är svårast nu är att välja vad man ska skriva om i bloggen haha, sånt tycker jag är skit svårt, man jag ska göra mitt bästa!
 
bloglovin mliejohansson
Ni kan nå mej på mliejohansson@hotmail.se
RSS 2.0