Vinn ett vitt och fint leende


wet



I samarbete med http://www.thewhiteone.se/se så tävlar jag ut en tanblekningspenna
http://www.thewhiteone.se/store/p/tandblekning-2183/tandblekningspenna-strong-1691 detta passar ju de flesta, tjejer som killar.

för att delta i tävlingen
(MÅSTE)
1. Gilla the white one på FB -->
https://www.facebook.com/thewhiteonetandblekning?sk=wall
2. Skriv en kommentar nedanför att du är med och en liten motivering till varför du vill vinna, glöm inte att lämna din mejl då vinnaren blir kontaktad via mejl när tävlingen är avslutad! (bara jag som ser din mejl)

Du får gärna länka tävlingen på din blogg, DW, FB eller liknande, dock inge måste!
Tävlingen avslutas 20/5
Lycka till och tack till
http://www.thewhiteone.se/se

wet
Jag andvänder mej själv utav den tanblekningen och jag är verkligen super nöjd, man ser resultat jätte fort, det är billigt och säkert.

Vill du inte vänta eller hade du inte turen att vinna denna gång så finns tandblekningen att köpa på http://www.thewhiteone.se/se från endast 199kr
När du köper en tandblekning från the white one så skänker dom pengar till operation smile, så samtidigt som du får ett fint och vitt leende så bidrar du till nått riktigt bra!

AVLSUTAD

Kommentarer
Postat av: Thelma

Jag är helt klart med!



Skulle jättegärna vela vinna, gillar INTE mina tänder.. Man mår typ dåligt så fort man tittar i spegeln :c Har länge velat göra tandblekning, men har inte provat, så det skulle vara roligt att prova osv c:



Kram!

2012-05-13 @ 14:11:45
URL: http://travteamet.blogg.se/
Postat av: Hanna Sörensen

Låt super spännande, är gärna med och tävlar! :-D

Jag vill vinna tandblekningspennan därför att jag väldigt snart kommer få plocka ut min räls som jag haft i 2.5 år, och min pappa har nyligen gjort tandblekning och det blev så sjukt bra resultat, så nu är jag lite sugen på att få extra vita tänder utan tandställning och rubbet till sommarlovet :-)



följer dig på bloglovin nu också ;-D

kramis Hanna Sörensen

2012-05-13 @ 14:13:30
URL: http://hannasorensen.devote.se
Postat av: Cajsa gräsberg

Jag är med och har gillat på facebook (heter Cajsa gräsberg )

Jag skulle vilja vinna tandblekning för att när jag var liten så ramla jag på stolen och slog ut mina två framtänder, så därför har jag fula märken på tänderna och gula..:/

2012-05-13 @ 14:21:26
URL: http://netjy.se
Postat av: MARIANATHALIEA

Jag är med! :D



Jag skulle jätte gärna vinna just eftersom att mina tänder är väldigt gula hur mycket jag än borstar dem! Har velat bleka dem sjukt länge men det är bara för dyrt så en tandblekningspenna skulle passa mig perfekt, speciellt nu innan sommaren!

2012-05-13 @ 15:04:09
URL: http://marianathalie.blogg.se/
Postat av: Gabrielle Nord

Är mer än gärna med och tävlar!

Eftersom jag av någon konstig anledning alltid haft gula tänder den jag var 12 år och då försökt alls möjliga whitening tandkrämer och det aldrig riktigt funkat så skulle det vara superkul ifall jag vann och fick testa detta! Eftersom alla säger att det funkar så skulle jag bli övernöjd ifall jag äntligen kunde få vita tänder! :)

2012-05-13 @ 15:29:46
URL: http://gabrielleforsberg.blogg.se/
Postat av: Oscar Petersson

Jag vill ha den efter som jag vill ha den mest atav dom som skriver här.

2012-05-13 @ 16:02:28
Postat av: magdalena

Jag är med ! :)



Jag känner att jag vill vinna en tandblekningspenna då jag riktigt går och skäms över mina tänder vid vissa tillfällen/perioder. Äter jag något eller så som gör att de ser något gulare ut så blir jag nervös och vågar knappast le längre.

Min egna lilla tandblekning brukar hålla under natten bara och då smetar jag på en massa tandkräm på tänderna som får de att se lite vitare ut för tillfället, men det är knappast den vägen jag vill gå. Jag skulle gärna vilja prova någon form av tandblekning och då vore tandblekningspenna lättast! :)

2012-05-13 @ 18:23:23
URL: http://mmaagda.blogg.se/
Postat av: Weakzi

Vill vinna för att jag har snusat i 8 år och äntligen slutat, dock är suget efter snus fortfarande där. Hade jag vunnit en tandblekningspenna hade det motiverat mig ännu hårdare att låta bli snuset. Så låter du mig vinna, kan du räkna med att du räddat en stackars kille från munhålecancer, dålig andedräkt och brungula tänder. Hur nice?

2012-05-13 @ 22:38:11
Postat av: Camilla Borin

Hejsan!

Jag är med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna tanblekningspenna och ge till min kära mamma! Hon klagar mest varje dag på hennes fula tänder, att dem är gula, missfärgade osv. så detta skulle vara en perfekt present att ge till henne. Särskilt som det snart är Mors dag :)



Håller tummarna!

2012-05-14 @ 00:10:38
Postat av: Rebecca Wärn

hej



jag är med o tävlar, skulle behöva en tandblekning då mina tänder har blivit misfärgade och fula :/



2012-05-14 @ 17:32:11
URL: http://www.nattstad.se/fuuckmebiitch
Postat av: Jeenkaa

Jag är med! :)

Det är ju alltid snyggt med vita tänder ;)

Nerå, men mina tänder är väldigt flammiga och väldigt gula till stor del, vilket jag stör mig på!

Kram

2012-05-14 @ 19:47:41
URL: http://jeenkaa.devote.se
Postat av: Maria :*

Jag är med!

Skulle verkligen behöva tandblekning eftersom jag har en låtsastand och den har typ blivit infekterad och gul så har beställt många tandblekningar men inga av de funkar så tänkte chansa om jag kunde vinna denna dels du använder den så är den ju säkert bra och dels för att jag verkligen behöver en! :D

2012-05-14 @ 19:52:03
URL: http://m
Postat av: Nadja

Jag har provat en såndär, den funkar faktiskt bra! Lite ont i tandköttet ibland bara. Fast dock så snusade jag då och kanske inte var så duktig, för tyckte den inte gav jätte effekt. Så det är klart man skulle vilja prova om. Lite som "gör om, gör rätt" :)

Lite dyrt med en riktig tandblekning för typ 3000 när man är ensamstående mamma. :)

2012-05-14 @ 20:01:44
URL: http://ylevol.blogg.se/
Postat av: Vendela

jag är med!

vem vill inte ha ett vackert leénde? :D

kan ju låna ut lite till min ponny.. hans tänder är ju alldeles gröna av allt sommargräs! haha skämt åsido :)

2012-05-14 @ 20:44:46
URL: http://ponyretards.blogg.se/
Postat av: Elina andersson

Jag är med !

Har gillat på facebook.

Jag skulle vilja ha det den 8 juni då det är en viktig dag för mig och min familj. Jag ska ha skolavslutning och efter det så ska vi åka upp till min brors gymnasium och kolla när han slutar.

2012-05-16 @ 14:39:53
URL: http://ponnyygalen.bloggplatsen.se/
Postat av: Emma

Jag är verkligen med och tävlar!

Har gillat på fb (Emma Palmgren)

Jag har aldrig gillat mina tänder och skäms över dem, enligt mig är leendet en tjejs största "vapen" och vita fina tänder i sommar vill nog alla ha.

Jag har väldigt länge tänkt att jag skall köpa tandblekning men då ekonomin i min familj inte är så bra vill jag inte lägga pengar på något som sedan bara kanske funkar, så därför tar jag chansen och är med i din tävling då det verkar som att du är nöjd över denna tandblekningen :)



Håller verkligen tummarna nu :D

2012-05-16 @ 15:27:12
URL: http://emmapaalmgren.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag är med och tävlar! Jag skulle verkligen behöva att bleka mina tänder. Dom är jätte gula och jag har verkligen inte råd att bleka dom. Jag har mig själv att skylla väldigt mycket att dom är gula också om jag vinner detta kommer jag börja sköta mina tänder mer tror jag! Ett vitt leénde till sommaren skulle sitta fint! :)

2012-05-16 @ 20:57:42
URL: http://ahemmingsson.devote.se
Postat av: Emelie

Jag är med :D

Jag vill vinna för att mina tänder lätt blir gulaktiva inland borstar jag i timmar utan att något händer :(

2012-05-17 @ 22:41:34
URL: http://sandbytjejerna.blogg.se/
Postat av: Petracecilia

Jag vill vara med! Sen jag var liten har jag haft flourskador på mina tänder som gett mig komplex för mitt utseende då jag har jättegula tänder - bokstavligt talat. Min tandläkare gav mig en billig tandblekning en gång för att vara snäll och jag har aldrig varit så nöjd över mina tänder tidigare, jag gick och log till alla och var så glad! Den tandblekningen försvann efter ett år och nu har det blivit för dyrt för mig att kunna åka och bleka tänderna då jag har en sambo och mat, räkningar och liknande kostnader att tänka på. Hade jag vunnit detta hade jag kunnat bli stolt över mitt leende igen och vågat visa mina tänder och inte behöva tänka på att varenda gång jag ler ser folk mina gula tänder.

2012-05-18 @ 13:18:08
URL: http://petracjohansson.blogg.se/
Postat av: emma

gillar som emma eriksson

vill vinna eftersom jag nästan alltid gömmer tänderna när jag ska le. vita tänder skulle ge bättre självförtroende och kanske skulle jag våga le lite mer :)

2012-05-18 @ 18:54:25
URL: http://emzaans.blogg.se/
Postat av: Elin! :)

Jag är med!

Jag vill vinna för att vissa av mina tänder är gula och då vill jag inte le med tänderna varje gång jag skrattar så håller jag för munnen för att ingen ska se mina gula tänder.. Det är så pinsamt! Och om jag ler med tänderna på en bild så måste jag alltid redigera tänderna vitare så att alla ska tro att jag har vita tänder vilket jag inte har.. Jag skulle vilja kunna le utan att hålla för munnen och utan att redigera tänderna vitare varje gång jag ler på kort! Därför skulle jag vilja vinna :)

2012-05-18 @ 21:16:55
URL: http://mylifeasawesomee.blogg.se/
Postat av: HANNA

JAG ÄR MED!:)



hallelujah! aaa jag har då en som vissa säger "charmig" klugg, och jag hatar den - uch. sen på de så har man typ senapsgula tänder. ehh aaa charmigt säger ni? ;) så jag ler ju aldrig me tänderna, skulle va kul och se om pennan gav nått resultat. pussssss

2012-05-18 @ 22:43:05
URL: http://hannalovisaa.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag är med!

Jag skulle vilja vinna för att våran familj har byggt hus osv, och ligger på lån, och vi har knappt råd att betala maten, så vi har knappast råd med tandblekning :/ Men bara för jag inte har tandblekning betyder det inte att jag inte bryr mig om mina tänder! Jag har en glugg, som jag inte vet ska växa igen, och mina tänder syns ganska mycket - så det blir lite för mycket med gula tänder OCH glugg.. Så, tandblekning skulle verkligen hjälpa super mycket! :')

2012-05-19 @ 15:56:56
URL: http://pottercased.tumblr.com
Postat av: Linda

Jag är med!

Jag har en så kallad "missbildning" på mina 6-års tänder, så klart är det tur i oturen. Har endast en "missbildning" på mina framtänder och inte på resten av tänderna. Detta gör att jag skäms något enormt för mina tänder, missbildningen gör så att mina tänder ser mycket mer o fräschare än vad de egentligen är. Tandläkaren har själv sagt att det går att minska på fläckarna genom att göra en tandblekning, men som då kostar en del.

Jag skulle verkligen vilja vinna denna tandblekning då jag även slutar nian och vill så hemskt gärna gå ut med ett vackert leende, som är min högsta önskan.

2012-05-19 @ 16:07:55
URL: http://ivanssons.blogg.se/
Postat av: Sally & Emma

Det är ju alltid snyggt med vita tänder, det tycker vi alla eller hur?

Och hur mycket snyggare är det inte på sommaren när man är brun också.

Brun hy, ljust solblekt sommar hår och vita tänder, hur fräscht är inte det?

Det är just därför vi vill ha den pennan?

btw, om vi vinner kan du få en länkning, vi är de två tjejerna som var på sidan av blogg.ses hemsida



Kram :D <3

2012-05-19 @ 17:53:51
URL: http://lifestylephotos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
Ni kan nå mej på [email protected]
mliejohansson bloglovin
RSS 2.0